Samarbetspartners

Vi arbetar med stabila och stora varumärken inom solenergi för att vara säkra på att kvalite och garantier går att lita på. 

Återförsäljare: Dome Solar

Vi är Sveriges återförsäljare av det franska företaget Dome Solar som erbjuder unika fästen för bitumenduk. Genom att bränna fast bitumenklädda aluminiumskenor i befintlig duk finns det inte längre behov av att göra några genomföringar i duken. Detta gör att det blir en stadig och estetisk installation, obefintlig risk för läckage och dessutom påverkas inte eventuella garantier för taket.

Weland

 Svenska Weland är en av Sveriges största aktörer inom plåtbehandling. Vid kustnära montage, inom 1 km från havet, måste man använda sig av extra tåligt material. Då använder vi oss av material från Weland stål som är tillverkat i Magnelis som är mer robust samt klarar av den saltare miljön som är längs kusten.

Sharp

 Sharp är ett kvalitetsmärke från Japan med över 50 års erfarenhet av att producera solceller. 

Kostal

Med över 100 års erfarenhet av mekaniska och elektriska lösningar står familjeföretaget och företagsgruppen Kostal stadigt i en innovativ marknad. Kostal Solar Electric, grundat 2006, är en ledande tillverkare av innovativa växelriktare och lagringssystem för bostäder och små kommersiella solcellssystem, mycket tack vare deras populära Plenticore-serie.

Huawei

Huawei är ett världsomspännande IKT-företag med många innovativa lösningar i flertalet branscher. Sedan 2010-talet finns de nu också i solenergimarknaden. Huaweis växelriktare är IP65-klassade, vilket gör att de kan monteras både inomhus och utomhus.

Steca

Steca är ett tyskt varumärke med fokus på växelriktare till så väl nätanslutna- som off-gridanläggningar. Deras växelriktare för villaanläggningar finns i ett antal olika modeller med varierande kapacitet för kunna matcha mängden inkommande el. Genom att välja en växelriktare som stämmer väl överens med anläggningens produktion minskar du andelen förlorad energi.