Samarbetspartners

Vi arbetar med stabila och stora varumärken inom solenergi för att vara säkra på att kvalite och garantier går att lita på. 

Dome Solar

Vi är Sveriges återförsäljare av det franska företaget Dome Solar som erbjuder unika fästen för bitumenduk. Genom att bränna fast bitumenklädda aluminiumskenor i befintlig duk finns det inte längre behov av att göra några genomföringar i duken. Detta gör att det blir en stadig och estetisk installation, obefintlig risk för läckage och dessutom påverkas inte eventuella garantier för taket.

Weland

 Svenska Weland är en av Sveriges största aktörer inom plåtbehandling. Vid kustnära montage, inom 1 km från havet, måste man använda sig av extra tåligt material. Då använder vi oss av material från Weland stål som är tillverkat i Magnelis som är mer robust samt klarar av den saltare miljön som är längs kusten.

Solar-Log

 Solar Log är ett övervakningssystem som kontinuerligt informerar om vad din solcellsanläggning producerar. I kombination med en konsumtionsmätare får du en tydlig överblick och kan följa hur mycket solel som produceras av panelerna, hur husets totala elkonsumtion ser ut, mängden egenproducerad el som du själv konsumerar samt hur mycket som skickas in och säljs på Sveriges elnät. På samma sätt kan du backa och se statistik över dagar, månader och år. Solar Log är ett enkelt sätt att se till att din anläggning levererar det den ska samtidigt som du får viktiga kunskaper om din elkonsumtion.

Sharp

 Sharp är ett kvalitetsmärke från Japan med över 50 års erfarenhet av att producera solceller.

är du redo att

göra skillnad

Fyll i

Offerten är kostnadsfri och ej bindande

För en grönare framtid