Föreläsningar

Vi får ofta förfrågningar om att föreläsa på arbetsplatser och seminarium och det gör vi gladeligen. Vi tror att de kunskaper och erfarenheter vi har kan bidra till en säkrare solmarknad i Sverige. Efter mer än 40 års erfarenhet av takarbeten och elektricitet har vi en stor kunskapsbas. Dessutom får vi dagligen nya kunskaper av vår unika testanläggning på taket. Detta tillsammans med vårt stora engagemang gör att vi står ut ur mängden.

Vårt engagemang har gjort oss till en kunskapskälla för solintressenter över hela Sverige. Vi strävar efter att den svenska solbranschen ska bygga på kunskap och kvalité och tror att vi har mycket att dela med oss av för att komma dit. För att det ska bli så gäller det att inte bara vi har rätt kunskaper, utan att du som beställare också har det.

Är du intresserad av att boka oss som föreläsare? Fyll i intresseansökan nedan eller ring oss. Eftersom vi är mycket breda i våra kunskaper så har vi en stor kunskapsbank att formge föreläsningar utifrån. Vi kommer gemensamt med dig fram till vad som passar i just ditt sammanhang.

Seth föreläser under Sol i Väst

Kontakt

Fyll i dina uppgifter. Vi återkopplar vi till dig så snart vi kan!

är du redo att

göra skillnad

Fyll i

Offerten är kostnadsfri och ej bindande

För en grönare framtid