Förstudie

Fastighetsbesök

Projektering

Installation

Våra tjänster

Installation av solanläggningar

Solenergi är en ekonomisk och miljömässig framgångssaga som kommer att omsätta mångmiljard-belopp under kommande år. Vi på Gothia Solenergi tror på kunskap och kvalité, därför finns vi i verkligheten. Kom till vår butik, se vår testanläggning och träffa oss öga mot öga så hjälper vi dig med ditt nyväckta intresse. Oavsett om du vill klä garaget, ängen eller hela din industri så använder vi oss av samma process för att säkerställa att du som kund får den anläggningen som du behöver. Börja med att boka ett möte med oss.

Installation_2018

Du förtjänar mer än ett färdigt paket

Vi tror inte att färdiga paketlösningar alltid är det bästa alternativet. Alla fastigheter har olika material, vinklar och konstruktioner som påverkar dess hållbarhet och konstruktion. Därför skräddarsyr vi alla våra solanläggningar för att passa den enskilda fastighetens förutsättningar. Ibland kan det betyda att du får ett par extra paneler, att anläggningen kommer få en mer tilltalande estetik eller att din växelriktare placeras där du enklare kommer åt den.

Vi erbjuder:

10 års installationsgaranti

Privat visning av vår testanläggning

Skräddarsydd offert anpassad till din fastighet

Kostnadsfritt hembesök av vår projekteringsansvarig

Utbildningar i solkunskap

Med fokus på Storgöteborg

Hur långt vi reser för installation av solkraftverk beror på din potentiella anläggnings storlek. Anledningen är enkel – vi vill kunna ge dig ett bra pris! Långa restider, övernattningar och övertid kan göra avtryck i offerterna. För mindre villor kan det vara en avgörande skillnad, medan större installationer har goda möjlighet till justeringar. Självklart installerar vi med jämna mellanrum trots längre avstånd, det gör oss glada att våra kunder upplever att vår kvalité är värd den extra resekostnaden! Huvudsakligen håller vi oss inom Storgöteborg för att enkelt kunna transportera så väl montörer som material. Avståndet påverkar också din möjlighet att ta del av vår testanläggning där du kan se hur ditt materialval ser ut och producerar i verkligheten.

Samarbetspartners

Vill du ha det billigaste?

Vi värderar kvalité och hållbarhet alldeles för högt för att vilja tumma på priset. Våra anställda är välutbildade, noggranna och passionerade. De tar inga genvägar och kommer se till att din anläggning fungerar i decennier framöver. Vi kommer aldrig att tumma på kvalitén för att kunna konkurrera med de företag som gör just det. Självklart kan din anläggning bli bra trots att du väljer det billigaste alternativet. Risken är dock densamma som med alla andra produkter idag – för att något ska vara billigt måste någonting annat skäras ned på. I sammanhang med elektronik och höga spänningar som ska ligga utsatt för väder och vind i minst 30 år kan det vara värt att tänka efter en gång extra.

Lär dig förstå skillnaden mellan dina offerter

Idag är det mycket vanligt att som solintressent att skicka offertförfrågningar till flera olika installatörer för att hitta det bästa priset. Det är mycket klokt, men det avgörande är inte priset utan vad som ingår. Snarare än att stirra dig blind på priserna – låt oss förklara de grundläggande spelreglerna för produkter och installation. Först då är det möjligt att bedöma vad du faktiskt får för pengarna. Vi påbörjar alla våra kundrelationer med ett besök i vår butik där vi tillsammans går igenom din offert och visar på risker och fördelar med olika tillvägagångssätt. Vi driver också Sveriges mest avancerade testanläggning där vi jämför och testar produkter för att du ska känna dig trygg i ditt val. Givetvis är ditt besök kostnadsfritt och du förbinder dig inte till någonting. Däremot kan din nya kunskap göra det enklare för dig att skilja mellan dina olika offerter och du kan vara trygg i att ta ett hållbart beslut, oavsett vem du väljer.

Vad tjänar Gothia Solenergi på det här?

Vi tror verkligen på att solenergi kan vara en del av lösningen på den globala uppvärmningen. Det är ett miljövänligt och hållbart sätt där vi alla kan hjälpas åt att generera grön el. Därför ser vi med oro på Länsförsäkringars statistik som visar att mer 50% av alla solanläggningar som installeras idag är undermåliga. Lagar och regler för installationerna följs inte, kablar slits och fästen rostar. Vi hoppas att alla Sveriges solinstallatörer snart börjar prioritera rätt, för dessa misstag kan innebära strömförande tak, bränder och fallolyckor. Dessutom är det mycket synd att underminera en fantastisk idé med ett otillräckligt utförande. Tills dess att alla är på banan gör vi vårt bästa för att vår nya energikälla ska få en trygg och hållbar chans. Därför tummar vi aldrig på kvalitén. Därför är vi inte billigast.

20180619_103737
mätning_solkraftverk

Våra kunder talar för sig själva

Helhetsintryck
9.28/10

9,16/10

Offertens tydlighet

4.52/5

4,52/5

Mina önskemål togs på allvar

4.8/5

4,8/5

Kommunikation kring installation

4.32/5

4,32/5

Jag kände mig delaktig och välkommen under installationen

4.72/5

4,72/5

0 %
Skulle rekommendera oss till en vän

Företaget har en stor kompetens inom solenergi samt ett mycket bra bemötande av kunder. Kanske inte det billigaste alternativet men priset är inte allt. Man får kvalitét på det man köper och på hur installationen utförs.

Våra kunder väljer de tre ord som beskriver deras solresa bäst:

Rolig 95%
Spännande 95%
Motiverande 80%

Förståelse ger resultat

Alla våra anställda har oavsett roll i företaget varit med och installerat solpaneler. Genom att pröva på varandras arbetsuppgifter skapar vi en bättre sammanhållning och kan erbjuda dig bättre service. 

Installation_Emelieochjohan

Läs mer om din fastighets möjligheter

Vad händer efter du kontaktat oss?

Solenergi är fortfarande en ny bransch i Sverige och det finns fortfarande risk för att anlita installatörer som inte uppmärksammat alla lagkrav och förordningar. Gör dig själv och din anläggning en tjänst – be dem fylla i checklistan!

Kontakt

Fyll i dina uppgifter. Vi återkopplar vi till dig så snart vi kan!

är du redo att

göra skillnad

Fyll i

Offerten är kostnadsfri och ej bindande

För en grönare framtid