Solenergi är

Solenergi är lekande lätt

Idag är det enklare än någonsin att investera i en egen solanläggning. Dessutom är det en strålande affär både för din plånbok och för miljön – så fort solen skiner minskar du vårt ekologiska fotavtryck och du slipper köpa el från elnätet. Genom att ta hjälp av oss kan du luta dig tillbaka medan vi tar hand om allting för dig. 

Förstudie

Fastighetsbesök

Projektering

Installation

Vår kunskap - din trygghet

Att bli solelsproducent är enkelt när du låter oss hjälpa till. Du väljer själv hur involverad du vill vara under processen och hur din anläggning ska utformas. Vi vet att det inte finns en mall som passar alla fastigheter. Om du funderar på att investera i en anläggning eller redan har investerat är Gothia Solenergi en långsiktig samarbetspartner för dig som värderar kunskap, kvalité och de långsiktigt mest ekonomiska lösningarna.

30% investeringsbidrag

Svenska staten vill uppmana till investering i solkrafter. Därför betalar de 30% av hela din investering.

Priserna ligger i botten

Sedan 2010 har priserna på solpaneler minskat med 80%. Idag utgör panelernas kostnad mindre än hälften av investeringskostnaden.

Högre ränta än banken

Så snart du investerar i en solanläggning börjar den att betala av sig själv. När den är klar har du fortfarande minst 20 års produktion kvar.

Nyfiken på hur köpprocessen ser ut och vad som händer efter du kontaktat oss?

För dig som ska investera i en anläggning

Klokt val. Solenergi är en ekonomisk och miljömässig framgångssaga som kommer att omsätta mångmiljard-belopp under kommande år. Vi på Gothia Solenergi tror på kunskap och kvalité, därför finns vi i verkligheten. Kom till vår butik, se vår testanläggning och träffa oss öga mot öga så hjälper vi dig med ditt nyväckta intresse. Oavsett om du vill klä garaget, ängen eller hela din industri så använder vi oss av samma process för att säkerställa att du som kund får den anläggningen som du behöver. Börja med att boka ett möte med oss.

För dig som redan har en anläggning

Grattis! Du är en av de som går i spetsen för ett grönare samhälle och framtid. Om du av någon anledning upplever att din installation inte lever upp till rätt standard kan det vara en god sak att begära en besiktning för att säkerställa kvalitén. Solmarknaden i Sverige är fortfarande ny och det har inte varit lätt för alla aktörer att läsa in de bestämmelser och lagar som avser solanläggningar. Undvik problem med försäkringsbolag och myndigheter – se till att din anläggning uppfyller alla krav.

Innan du väljer installatör behöver du se till att de följer alla konstens regler. Solenergi är fortfarande en ny bransch i Sverige och det finns fortfarande risk för att anlita installatörer som inte uppmärksammat alla lagkrav och förordningar. Gör dig själv och din anläggning en tjänst – be dem fylla i checklistan!

Våra samarbetspartners

Kontakta oss